Stichting Care4Foundation

Om het grote succes van Care4Kids Event Heino te borgen, richtten een aantal vrijwilligers de stichting Care4Foundation op. Het bestuur van de Foundation wil gezinnen en individuen met een zorgvraag plezieren en met elkaar verbinden.

Gezinnen met een zorgvraag verrichten dagelijks extra inspanningen om een zo normaal mogelijk leven te leven. Onbezorgd samen zijn is vaak niet vanzelfsprekend of zelfs onmogelijk. Care4Foundation maakt het voor deze mensen mogelijk om er wel even tussen uit te gaan door het organiseren van evenementen en activiteiten. Daarnaast wil de stichting het maatschappelijk begrip en bewustzijn voor deze doelgroep vergroten.

De Care4Foundation is op 30 maart 2012 opgericht en notarieel geregistreerd. In januari 2013 heeft de stichting met terugwerkende kracht de Anbi-status verkregen, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

bestuur-care4foundation

Oprichtend bestuur 2012.

Ondersteunen

Wilt u de stichting en haar activiteiten steunen, dan kunt u een financiële bijdrage storten op IBAN NL06INGB0000 007575 ten name van stichting Care4Foundation in Nieuwegein. Uw gift is aftrekbaar. Kijk op ANBI voor de voorwaarden.

Postadres Care4Foundation: Willem Klooshove 19, 3438 PN Nieuwegein.