3
Oct
super genoten van alles!
wij kijken terug op een super weekend en waar je in de maatschappij afgewezen wordt om je gedrag was je hier gewoon weer welkom. dit was voor onze dochter een super goede ervaring! bedankt ook voor alle lieve mensen die ons geholpen hebben en voor ons klaar stonden!

Bedankt!
familie ten hagen, deelnemer Care4Kids Event
30
Sep
Familie
Wij zijn vandaag na een veel te lange (door file) autorit aangekomen op Landgoed Old Heino, we werden geweldig vriendelijk ontvangen en geholpen. Vanavond was de hele leuke en gezellige officiële opening die volgens ons een heel goed weekend inluidt. We gaan het mee maken.
Familie van DIjk, deelnemer Care4Kids Event
30
Sep
Heel, heel erg bedankt.
Wij willen jullie heel erg bedanken voor het afgelopen weekend. Wat zijn we door iedereen verwend. We voelden ons zo welkom en alles stond klaar. Er was zoveel te doen. We hebben genoten. Onze kinderen die nooit buiten spelen, omdat dat te moeilijk is, waren hier gewoon buiten. Op zondagavond hebben we onze dochter zelfs moeten zoeken omdat het al donker was. Het eten was heerlijk, zo lekker en veel! En toetjes.... Elke vrijwilliger was meteen bereid te helpen al voor we iets konden vragen. Ik ben nog heel veel vergeten, maar dit was een verwenweekend dat ik niet verwacht had en die we nooit zullen vergeten. Allemaal heel, heel erg bedankt.
Familie Winkel,
29
Sep
Ga zo door
Wij zijn afgelopen weekend mee geweest naar het Care4Kids Event te Heino. wij hebben een fantastisch weekend gehad en het was bijzonder goed verzorgd. Wij hebben ons geen moment verveeld, we hebben genoten van elkaar en van alle gezelligheid om ons heen, we kunnen hier nog lang van genieten. Wij willen dan ook de crew, alle vrijwilligers, ambassadrice, sponsoren en iedereen die Care4Kids een warm hart toedraagt ontzettend bedanken en wensen jullie in de toekomst nog veel pleizer met al die andere gezinnen die nog na ons komen. Ik zou zeggen ga zo door, jullie zijn ontzettend goed bezig (tot in de puntjes georganiseerd, super). Nogmaals dank.
Miranda Sleefers en Rene en Lisa Seelen,
28
Sep
Grote complimenten voor jullie
Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken dat ik afgelopen weekend als vrijwilliger mee heb kunnen helpen aan het weekend! Ik vond het erg bijzonder om mee te maken en ook om te zien hoeveel toewijding en liefde jullie storten in het weekend. Heel erg mooi en bijzonder! Grote complimenten voor jullie, hoe alles geregeld was en voor de hoeveelheid liefde die er rond vloog! Jullie zijn toppers!
Evelien ter Schegget,

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht