28
Sep
Lieve allemaal!
Wij zijn net terug van jullie geweldig georganiseerde weekend in Heino! We hebben ontzettend genoten, wat een werk hebben jullie er van gemaakt! Wat een verwennerij en luxe allemaal! De activiteiten waren erg leuk, er werd erg veel rekening met de situatie van ons zoontje gehouden, niets was te gek. Ook onze gastvrouw, Constance, was ontzettend lief, wilde van alles voor ons doen. We zijn er erg van onder de indruk. Ook het eten was heerlijk en goed verzorgd, complimenten voor de koks! Ons jongste zoontje slaapt vandaag grotendeels, alle indrukken verwerken. Het is zo'n fijn gevoel dat er zoveel mensen voor je klaarstaan om je een heerlijk weekend te bezorgen, het is onbeschrijfelijk en ontroerend! Dank jullie wel voor dit mooie weekend met hele fijne herinneringen!!! Lieve groetjes van de familie Krijgsman
Cindy Krijgsman, deelnemer Care4Kids Event
27
Sep
ONGELOFELIJK
Wij komen net terug van het weekend, en wij hebben best veel meegemaakt, maar dit slaat werkelijk alles. Wat een fantastisch weekend, wat een lieve vrijwilligers, wat een fantastisch programma, wat een mooie huisjes, wat een geweldige verzorging, en zijn geen woorden voor.
Heel veel dank voor al jullie goede zorgen en liefde.
Naima, Ahmed en Khalia, Opa Luc en Oma Truus
Truus Baas-Jonkman, deelnemer Care4Kids Event
2
Oct
Bedankt!
Afgelopen weekend een geweldig weekend gehad in Heino.
Wij willen iedereen bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt voor ons.
Ook namens mijn ouders! Bedankt, bedankt, bedankt!
Shirley Ubags, deelnemer Care4Kids Event
24
Oct
mw
wat een topweekend hebben we gehad !!wat was het mooi weer en de sfeer gezellig en het was erg goed georganiseerd allemaal wat hebben we genoten met z'n allen !!bedankt voor alles !!!
jacqueline bisschops , deelnemer Care4Kids Event
20
Oct
Merci
Het was in 1 woord een fantastisch geweldig weekend Ben benieuwd naar de foto's waar kun je die bezien of bestellen
Inge Cuperus, deelnemer Care4Kids Event

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht