12
Oct
Benefietconcert Marjon Lambriks
In een volle zaal, waar je overigens een speld kon horen vallen, hebben we genoten van Marialiederen in veel verschillede uitvoeringen. De combinatie van Marjon Lambriks met het kinderkoor vond ik puur en hartverwarmend!
'Een opmaat voor het volgende Care4Kids Event'
Bedankt!
Theo en Bernadette Schetters, sponsor Care4Kids Event
10
Oct
Clown Bennie Bang & Troubadour
Geweldig om de reacties terug te lezen, maar niet zo geweldig als de mogelijkheid die ik heb gekregen om een kleine bijdrage te mogen leveren aan dit fantastische weekend. Hier voor mijn creatieve en muzikale dank! Graag tot een volgende keer. Met vr.gr, Arjan Dolman
Arjan Dolman, sponsor Care4Kids Event
6
Oct
Ja, ik wil!
Ja, ik wil .... volgend jaar heeeeeeel graag weer een weekend meewerken aan het Care4Kids Event!!!! Iedereen vraagt ben je moe? Nee, in tegendeel! Zo iets moois vult een mens met positieve energie! Bedankt allemaal! Hetty, mag ik volgend jaar weer in een hoog-laag bed???
Lieve groeten, Wendy van Oostrom
Wendy van Oostrom, vrijwilliger Care4Kids Event
5
Oct
Verwenweekend!!
Het was een heel bijzondere ervaring om mee te mogen helpen met het Care4kidsevenement. De gezinnen waren heel bijzonder en ook tegelijkertijd ook gewoon en toegankelijk. Leuke gesprekken veel gelachen. De vrijwilligersgroep is fantastisch, het eten was goed, de zon werkte mee! Het is een verwenweekend voor bijzondere gezinnen. Al deze factoren samen maakten dat ik me als vrijwilliger zeer 'verwend' heb gevoeld.
Dank aan allen! Sissi Wigbers
Sissi Wigbers, vrijwilliger Care4Kids Event
5
Oct
Warm bad
In een woord het weekend omschrijven: een warm bad! Zo voelde het en niet alleen door het prachige weer, maar ook door de vrijwiligers, de geweldige villa, het belangeloze optreden van de band reflex, de clown, de huifkartocht waar Jerrel met rolstoel in kon, wat een ervaring! De vossenjacht was ook super gezellig en de bbq die gesponsord werd door A-Z bbq was overheerlijk! Geweldige mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd. Een warm bad van vrijdag tot maandag, HEERLIJK...BEDANKT ALLEMAAL!
Familie steur, deelnemer Care4Kids Event

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht