01
May
News details image

GEZOCHT: Penningmeester (vrijwilligersfunctie)

Gezinnen met een zorgvraag verrichten dagelijks veel extra inspanningen om een zo normaal mogelijk leven te leven. Onbezorgd samen zijn is vaak niet vanzelfsprekend of zelfs onmogelijk. De Care4Foundation vraagt aandacht voor gezinnen met een zorgvraag. Zij beoogt het begrip en bewustzijn voor deze gezinnen in de maatschappij te vergroten. Daarnaast stelt zij zich tot doel gezinnen en individuen met een zorgvraag te plezieren en te verbinden. Dit doet zij o.a. door het vragen van media-aandacht en door het faciliteren van het jaarlijks Care4Kids Event Heino, hét verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag.

Om het grote succes van Care4Kids Event Heino te blijven borgen, richtte een aantal vrijwilligers de stichting Care4Foundation op. Daarnaast wil de stichting het maatschappelijk begrip en bewustzijn voor deze doelgroep vergroten. Daar zetten wij ons voor in. Jij ook?

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare vrijwilliger voor de functie van penningmeester.

WAT DOE JE?

Als penningmeester bepaal je samen met de andere drie bestuursleden het (financieel) beleid en ben je verantwoordelijk voor het financieel beheer. Je stelt jaarlijks de begroting en jaarrekening op en verzorgt de betalingen en boekhouding.

Het betreft een onbetaalde functie waarbij je rekening moet houden met een verwachte tijdsinvestering van ca. 4 uur per maand. Daarnaast ben je aanwezig bij de bestuursvergaderingen (3 x p.j.) in Amsterdam. De functie is voor een periode van minimaal 2 jaar met mogelijk verlenging.

WIE BEN JE?

Je hebt affiniteit of kennis van financiële zaken. Bovendien vind je het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor gezinnen met een zorgvraag met de drie andere bestuurders van de Foundation.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je de mogelijkheid om – samen met bevlogen vrijwilligers – mee te werken aan de verdere ontwikkeling van dé organisatie die gaat voor het borgen van het succes van het jaarlijkse Care4Kids Event.

HEB JE BELANGSTELLING OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Carmen Langendam, Voorzitter: Telefoonnummer: 06 50 85 18 45, E-mail: info@care4foundation.nl www.care4foundation.nl

naar het nieuwsoverzicht