05
Oct
News details image

Terugblik achtste editie

Van 30 september t/m 3 oktober vond het Care4Kids Event voor de achtste keer plaats op vakantiepark Landgoed Old Heino. 28 gezinnen met een zorgvraag kregen een onbezorgd en gratis lang weekend vol activiteiten.

Er waren diverse activiteiten waar zowel de ouders als de kinderen aan mee konden doen zoals een mountainbikeclinic, een huifkartocht, demonstraties van politie en ambulancepersoneel, een vossenjacht en niet te vergeten de talentshow ‘Care4Kids Got Talent’. Naast het begeleiden van de activiteiten boden de vrijwilligers zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of hun kinderen. Dankzij hun belangeloze en enthousiaste inzet en een groot aantal sponsoren konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en samen genieten van een heerlijk lang weekend.


Een deelnemer schreef  "Wat hebben wij als gezin genoten bij jullie! Alles was tot in de puntjes geregeld. Wat een lieve vrijwilligers allemaal Heerlijk eten, gezelligheid, veel gelachen, genoten van ons gezin, wat soms thuis niet altijd lukt! De kinderen en ook wij zelf natuurlijk hebben een geweldig en fantastisch weekend gehad! Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben voor ons!  Dank jullie wel allemaal!"

De Care4Foundation maakt samen met ECR dit jaarlijkse evenement mogelijk. 

naar het nieuwsoverzicht