Sponsoring en donateurs

Door de inzet en ondersteuning van onze sponsors en donateurs kunnen wij dit noodzakelijke en geweldige weekend ieder jaar weer mogelijk maken.

De organisatie zoekt sponsors en donateurs die het weekend financieel willen ondersteunen. Er is onder andere geld nodig voor het maken van ontbijtpakketten, het aanbieden van activiteiten en de huur van een grote tent. Wilt u of uw bedrijf ook een steentje bijdragen? Dit kan door het aanbieden van een activiteit, product(en) of dienst.

Gift

Wie een bijdrage wil geven, kan dit online doen. Of u kunt uw gift overmaken op IBAN NL06INGB0000007575 ten name van Stichting Care4Foundation in Nieuwegein onder vermelding van Care4Kids Event Heino.

Sponsoring

Voor meer informatie over sponsoring van goederen of materialen kunt u contact opnemen met de receptie van Care Holidays Heino via T (088) 328 00 40 of het sponsor/donateurformulier downloaden.

U kunt het formulier versturen naar info@care4kidsevent.nl of naar:

Stichting Care4Foundation
Willem Klooshove 19
3438 PN Nieuwegein

Uw gift is onder voorwaarden aftrekbaar in uw aangifte inkomstenbelasting of vernnootschapsbelasting. Kijk op ANBI voor de voorwaarden.

anbi_fc-2-